GAZETECİ ARKADAŞIMIZ NAMIK KALAYCI’NIN ACI GÜNÜ
ANNE ZAHİDE KALAYCI DUALARLA KARATAŞ’TA TOPRAĞA VERİLDİ
![]()
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Güney Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Namık Kalaycı’nın annesi ZAHİDE KALAYCI, Karataş Şehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 92 yaşında 4 çocuk annesi olan merhumenin defin törenine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Dilek Akın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke ile akrabaları, dostları ve sevenleri katıldı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de Namık Kalaycı’yı arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.
![]()
www.yasarkara.com.tr Haber Portalı Gazeteci arkadaşımız Namık Kalaycı ve yakınlarına Başsağlığı dilerken acılarını canı gönülden paylaşır. Bu vesileyle Merhume Zahide Kalaycı annemize rahmet ve dualar gönderiyoruz
EKONOMİ
16 gün önceEKONOMİ
20 gün önceEKONOMİ
28 gün önceEKONOMİ
29 Nisan 2026EKONOMİ
29 Nisan 2026EKONOMİ
29 Nisan 2026EKONOMİ
29 Nisan 2026
1
Başarılı Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Seçkin Müşterilerimizin Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Ulaşmamız demek…”
2
Hürriyet Okurları; 36 Yıllık Yayın Hayatına Yaklaşık 2 Yıldır Ara Verilen “Hürriyet Çukurova-GAP” Ekinin Yeniden Yayınlanması İçin İvedilikle DESTEK Bekliyor. “Hürriyet Çukurova” Yeniden Yayınlanmalı… (3)
3
Eğitimli Tanınmış Genç Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Siz Değerli Velinimetimiz Müşterilerinin Daima Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Aydınlatmamız demektir …”
4
Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN; “Darbe anayasası utancından bu milleti mutlaka kurtaracağız”
5
Cadde Toros Restaurantta Neşeli Yılbaşı…