Adana Reisi Zeydan Karalar ile İletişim Uzmanı Usta Haberci Yalçın Kara Buluştu. Başkan KARALAR “YALÇIN BENİM KARDEŞİMDİR, HER ZAMAN ÇOK SEVERİM” Dedi.
Yalçın Kara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Adana Reisi Zeydan Karalar işle yaptığı görüşmeye dair şu sözler yer aldı;
Adana B.Şehir Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar’la görüştüm. Halkımızın taleplerini ilettim ve bir süre siyaset konuştuk. Zeydan Başkan ” Yalçın benim kardeşimdir, onu her zaman severim” dedi.
Zeydan Başkan gülerek ” aynı zamanda Yalçın en tehlikeli ve zor kişidir” dedi.
Sayın başkanım Kozan’a çok hizmet etti, bundan sonra da edeceğine eminim, usta bir siyasetçi ve yöneticidir. Benim açımdan da özgürlüğün çok güzel bir duygu olduğunu ilettim tabi ki.
Güzel memleketimizin her köşesi hizmete muhtaç.
MAGAZİN
4 gün öncePOLİTİKA
8 gün öncePOLİTİKA
12 gün önceEKONOMİ
12 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
20 gün önceEKONOMİ
20 gün önceTanınmış Genç ve Başarılı Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Seçkin Müşterilerimizin Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Ulaşmamız demek…”
Gazetecilikte Uluslararası Ödül Sahibi Usta Gazeteci Yaşar Kara-YANKI Habercilikte 54.Yıla Merhaba Dedi…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.