Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası’na (ATB) ziyarette bulundu. Başkan Kocaispir, “Parmakla gösterilen bir Adana’yı hep birlikte hemşehrilerimize hediye edeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Kocaispir, ziyarette Adanalı iş insanları ile buluştu. Adana için katma değer üreten iş dünyasının kıymetli temsilcileriyle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Kocaispir, ATB’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Adana’yı kalkınmanın, üretimin ve istihdamın lokomotif şehri yapmak için yola çıktığını belirten Başkan Kocaispir, “Adana’yı Adanalılara rağmen, Adana’ya değer katan iş insanlarına rağmen değil, hemşehrilerimizle ve siz kıymetli iş dünyası temsilcileriyle birlikte yöneteceğiz. Hak ettiği değeri gören, potansiyelini harekete geçiren ve yalnızca ülkemizde değil, yakın coğrafyalarda da parmakla gösterilen bir Adana’yı hep birlikte hemşehrilerimize hediye edeceğiz.” diye konuştu.
Konuşmasında iş dünyasının hükümet ve yerel yönetimler ile işbirliği ve tam uyum içerisinde hareket etmesinin önemini vurgulayan Başkan Kocaispir sözlerine şöyle devam etti:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, kabinemizin tüm bakanlarının Adana sevgisini biliyoruz. Adana’nın değerlerinin ön plana çıkması, Adana’nın kültürel kodlarının yaşatılması ve geleceğe taşınması noktasında tereddütsüz destek vereceklerinin farkındayız. Bu bilinç ve farkındalıkla istiyoruz ki şehrimize el birliğiyle ticaretin sürekli geliştiği, gelirinin arttığı, iş kapılarının işsizliğe çare olacak düzeyde genişlediği, yatırımın, üretimin, istihdamın zirve yaptığı bir 5 yıl yaşatalım. Ortaya koyacağımız projeler ve hayata geçireceğimiz hizmetlerle Adana’mızın çehresini değiştirmeye hazırız ve kararlıyız. Eser ve hizmet siyasetiyle Adana’mıza kaybettiği yılları geri verecek; şehrimizin sorunlarının çözüldüğü, herkesin kazandığı, Adana’nın kazandığı bir dönemi hep birlikte yaşayacağız.”
Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç de ziyaret için Başkan Kocaispir’e teşekkür ederek başarılar diledi.
EKONOMİ
7 saat öncePOLİTİKA
2 gün önceEKONOMİ
3 gün önceEKONOMİ
3 gün önceGENEL
7 gün önceEKONOMİ
20 gün önceEKONOMİ
21 gün önceYaşar Kara-YANKI’da Yazdı.. KIBRIS BARIŞ HAREKÂTIMIZIN 51.YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN…
Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN“Terörsüz Türkiye hedefimize doğru kararlı, ümitli ve dikkatli bir şekilde ilerliyoruz”
Mehmet DEMİRCİ Hakkın Rahmetine Kavuştu… Adana’nın Sevilen ve Sayılan Değerlerinden Emekli Sendikacımız Mehmet DEMİRCİ’nin Cenazesi 17 Temmuz 2025 Perşembe günü (Bugün) Öğle Namazına Müteakip Buruk Mezarlığında Defnedilecektir. Merhuma Rahmet Ailesine Sevenlerine Başsağlığı Diliyor Acılarını Kalben Paylaşıyoruz.
Yaşar Kara-YANKI/AYRIMSIZ YÜCE ve ASİL TÜRK MİLLETİMİZİN YENİDEN YEKVÜCUT OLDUĞU TARİHİN ADIDIR 15 TEMMUZ…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.