CHP’Lİ ADANA ŞEHREMİNİ ZEYDAN KARALAR’A PARTİSİNİN KOZAN’IN BAYAN REİS ADAYI AV. SUDİYE GİZEM AKSOYLU’DAN YARINLAR ADINA ANLAMLI ZİYARETLE SEÇİM STARDI…
Menemen Şehidimiz Kozanlı KUBİLAY’ın Yeğeni CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Av. Sudiye Gizem AKSOYLU’dan Partilisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR’a makamında nezaket ziyareti siyaset kamuoyunda önemle dikkat çekti. Hatta tecrübeli siyasetçiler “Kozan’ın Bayan Reis Adayı Anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmiş. İşte bu görüşme 31 Mart yerel seçimleri için başlama stardı” olarak yorumladı. CHP Kozan Adayı Av.Sudiye Gizem AKSOYLU ise;
“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ‘ı ziyaret ederek yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.
El ele, omuz omuza yılmadan Kozan için, Adana için çalışmaya devam edeceğiz Adana Adana kazanacağız “ şeklinde paylaşımda bulundu.
MAGAZİN
3 gün öncePOLİTİKA
7 gün öncePOLİTİKA
10 gün önceEKONOMİ
11 gün önceGÜNDEM
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEKONOMİ
19 gün önceCumhurbaşkanımız ERDOĞAN “Toplumun temeli olan aile kurumu, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tehlike altındadır”
ACARGÜL ÇİÇEKÇİLİK “Dost ve Müşterilerinin Daima Hizmetinde”
Eğitimli Tanınmış Genç Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Siz Değerli Velinimetimiz Müşterilerinin Daima Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Aydınlatmamız demektir …”
Hürriyet Okurları; 36 Yıllık Yayın Hayatına Yaklaşık 2 Yıldır Ara Verilen “Hürriyet Çukurova-GAP” Ekinin Yeniden Yayınlanması İçin İvedilikle DESTEK Bekliyor. “Hürriyet Çukurova” Yeniden Yayınlanmalı… (3)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.