
KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Okul Aile Birliği Başkanı olan Türkeş Manga’nın davetiyle gerçekleşen program, sadece bir söyleşi değil, aynı zamanda derin bir vefa ve kardeşlik örneği olarak hafızalara kazındı.

Programın açılışı, Kozan Müftülüğü Murakıbı Ömer Kafadar’ın etkileyici ve huzur veren Kur’an-ı Kerim tilavetiyle yapıldı. Salonu dolduran öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir huşu içinde dinlediği tilavet, söyleşinin manevi atmosferini en üst seviyeye taşıdı.

Müftü Mustafa Kaya, konuşmasına başlamadan önce sergilediği ahde vefa örneğiyle gönülleri fethetti. Kaya;
Etkinliğe vesile olan Türkeş Manga’nın tam 20 yıl önce bugün vefat eden babası Recep Manga,
Dün hayatını kaybeden kayınpederi Fikret Altınsoy,
Tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin ahirete irtihal etmiş yakınlarına rahmet diledi.

İlçe Müftüsü Mustafa Kaya, “Ramazan Ayı’nın Fazileti ve Orucun Hikmetleri” üzerine gerçekleştirdiği sohbette, İslam’ın temel değerlerini gençlerin dünyasına hitap eden modern bir dille anlattı. Orucun sadece bir aç kalma eylemi değil, bir nefis terbiyesi ve empati okulu olduğunu belirten Kaya, gençliğin bir toplumun en büyük sermayesi olduğunun altını çizdi.

Sıradan bir konferansın ötesine geçen etkinlik, interaktif bir soru-cevap bölümüyle devam etti. Öğrencilerin merak dolu sorularını büyük bir sabır ve ilgiyle yanıtlayan Müftü Kaya, gençlerin vizyonuna ışık tuttu.

Programın sonunda bir teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Hakan Emin Tepe, Sayın Müftü Mustafa Kaya’nın ziyaretinden ve paylaştığı kıymetli bilgilerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin öğrencilerin manevi gelişimi için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.


EKONOMİ
20 gün önceEKONOMİ
13 Şubat 2026EKONOMİ
13 Şubat 2026EKONOMİ
13 Şubat 2026GÜNDEM
13 Şubat 2026EKONOMİ
13 Şubat 2026MAGAZİN
13 Şubat 2026
1
Hürriyet Okurları; 36 Yıllık Yayın Hayatına Yaklaşık 2 Yıldır Ara Verilen “Hürriyet Çukurova-GAP” Ekinin Yeniden Yayınlanması İçin İvedilikle DESTEK Bekliyor. “Hürriyet Çukurova” Yeniden Yayınlanmalı… (3)
2
Başarılı Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Seçkin Müşterilerimizin Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Ulaşmamız demek…”
3
Cumhurbaşkanımız ERDOĞAN; “Darbe anayasası utancından bu milleti mutlaka kurtaracağız”
4
Eğitimli Tanınmış Genç Emlak Danışmanı BERHAN TELEVİ Diyor ki; ”İnşaat ve Emlak Sektörünün Gözde Adresi Gökhan Alıç İnşaat Emlak” Siz Değerli Velinimetimiz Müşterilerinin Daima Hizmetinde. Bizleri Aramanız Sizler Aydınlatmamız demektir …”
5
Cadde Toros Restaurantta Neşeli Yılbaşı…