DOLAR

30,8895

0.15%
EURO

33,3050

0.05%
ALTIN(gr)

2.006,26

0,31%
BİST 100

9231.58

0,31%
REİS ZEYDAN KARALAR GÜNEY HAVADİS ‘TE MUZAFFER AYDOĞAN’A KONUŞTU…
  • Yaşar Kara
  • Ekonomi
  • REİS ZEYDAN KARALAR GÜNEY HAVADİS ‘TE MUZAFFER AYDOĞAN’A KONUŞTU…

REİS ZEYDAN KARALAR GÜNEY HAVADİS ‘TE MUZAFFER AYDOĞAN’A KONUŞTU…

ABONE OL
Nisan 26, 2024 21:15
REİS ZEYDAN KARALAR GÜNEY HAVADİS ‘TE MUZAFFER AYDOĞAN’A KONUŞTU…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu’nun Adana Merkezili etkili yayın organı GÜNEY HAVADİS Gazetemizin Kurucusu Muzaffer AYDOĞAN,  Okurlarımızın isteği ve Adanalı Seçmenlerin Önemle arzuları olan; 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin Adana Büyükşehir başta olmak üzere Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Karataş, Ceyhan, İmamoğlu, Yumurtalık, Aladağ ve Tufanbeyli ilçelerimizde ki Zaferin Mimarı olan buram buram Adana’nın evladı Adana’nın REİSİ Zeydan KARALAR ile makamında Yaptığı Röportajı yayınlıyoruz. Ve Adana Reisi KARALAR

Güney HAVADİS’e Konuştu…

“KENTİMİZİN ASIRLIK SORUNLARI BİRER BİRER TARİHE KARIŞIRKEN İLK DÖNEMİMİZDE YAPILAN PROJELERİN BİTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARA HIZLA DEVAM EDİYORUZ…”

 

Başkan Karalar, Adana’da vatandaşımızın seçmenimizin yurttaşımızın kendilerini dolayısıyla CHP’yi tercih etmesinde Hizmetlerde Tarafsızlığın ve Ayrımsızlığın önemine vurgu yaparken iki önemli konu üzerinde şu sözlerin altını büyük bir farklılık arz edercesine çizdi;

Başkan ZEYDAN  KARALAR  “Kentimizin (Adana’mızın) asırlık sorunları birer birer tarihe karışırken, ilk dönemde yapımına başlanan projelerin bitirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyoruz “dedi ve devamını şöyle anlattı

YEDİGÖZE BARAJININ ÖNEMİ VE İLÇELERİMİZ

Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yapımı hızla devam ediyor. Bölgenin kalkınması için önemli bir fırsat sunan projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Kozan ve İmamoğlu başta olmak üzere 4 ilçemizin gelecekteki su ihtiyaçlarına güvenilir ve uzun vadeli bir çözüm sunulmuş olacak.

Yedigöze Barajı İçme Suyu Projesi kapsamında Kozan, İmamoğlu, Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerinde toplam 159 mahallenin içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Projenin ilk aşamasında İmamoğlu – Kozan arasında 37 kilometrelik içme suyu isale hattının yapımına başlanarak 5 kilometrelik kısmı tamamlandı. Proje dahilinde hızla ilerleyen bu aşama, bölgedeki içme suyu ihtiyacının karşılanması için önemli bir adım niteliği taşıyor.

2050 YILINA KADAR İÇME SUYU İHTİYACI KARŞILANMASI HEDEFTE

İkinci aşamada ise 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere projelendirilen Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yapımına başlandı. Tamamlandığı zaman günde 116.000 metreküp su arıtma kapasiteyle hizmet verecek tesisin inşaat çalışmaları titizlikle sürdürülüyor ve plan dahilinde 2026 yılı içerisinde bitirilerek faaliyete başlaması hedefleniyor.

Üçüncü ve son aşamada ise Kozan ilçesine toplam 50 kilometre içme suyu hattı ve 8 adet yeni su deposu inşa edilecek. Bu çalışmalar esnasında merkez mahallelerde bulunan asbest borular sağlık standartlarına uygun yeni nesil kaliteli ve dayanıklı içme suyu borularıyla değiştirilecek. Bu şekilde Kozan, yeni bir içme suyu şebekesine kavuşmuş olacak.

Bölgenin kalkınması için önemli bir fırsat sunan Yedigöze İçme Suyu Projesi’nin hayata geçirilmesiyle birlikte Kozan ve İmamoğlu ilçelerinin gelecekteki su ihtiyaçlarına güvenilir ve uzun vadeli bir çözüm sunulmuş olacak. Aynı zamanda ASKİ, modernize edilen altyapı sayesinde gelecek nesillere sağlıklı bir yaşam alanı bırakmayı hedefliyor.

VE…  ZEYDAN KARALAR’DAN ADANALIYA MÜJDE “YAVUZLAR KÖPRÜSÜ TAMAMLANIYOR…”

Daha bir çok ayrıcalıklı konun işlendiği röportajımızda  en önemli müjde ise “Yavuzlar Köprüsü tamamlanıyor. “ olmasıydı. İşte tamda burada Başkan KARALAR’ın mesajını Adanalılarla paylaşıyoruz; “Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birleştirecek olan köprümüz tamamlandığında Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa Mahalleleri birbirine bağlanacak. Bölgedeki trafik yükü hafifleyecek.

TRAFİK SORUNU ALT VE ÜST GEÇİTLERLE  ÇÖZÜLECEK

Adana’mızın birçok kavşaklarında yaşanan trafik sıkıtılarının giderilebilmesi için yapılmış olan projelerin hayata geçirilebilmesi için hizmetimize hız verdik. Alt ve üst geçit hizmetlerimizi kısa bir zamanda tamamlayıp Trafik sorununu ortadan kaldıracağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r